Poziv na 6. rođendan PD-a Sveti Jure Solin

images/Sv Jure Poziv.jpgPlaninarsko društvo Sv. Jure Solin nas poziva na 6. rođendan društva koji će se obilježiti  29. listopada 2017. godine. Svi zainteresirani neka se na vrijeme jave kako bi se organizirali i organizirano otišli kod kolega.

Plan i program možete pogledati ispod:

 Dinamički plan izleta:

07:30h (novo računanje vremena, nemojte previše uraniti) – okupljanje na Voljaku u Rupotini odakle će autobus prebaciti izletnike u Klis.

08:30h – Grupa A: Polazak s Megdana preko Markezine grede, grebenom Markezine i Bobanove grede preko Privije dalje prema vrhu sveti Jure.

Grupa B: Za one u malo lošijoj kondiciji biti će organizirana i lakša tura koja će prolaziti podnožjem Bobanove i Markezine grede.

12:00h – Na vrh sv. Juru planiran je dolazak oko podne, pred crkvicom će prema tradiciji biti služena sveta misa, a nakon mise na rasporedu je planinarski ručak, druženje i povratak niz padine Kozjaka prema Voljaku u popodnevnim satima. Svi koji žele doprinjeti planinarskom ručku kakvim desertom su dobrodošli!

Informacije: Manda Podrug (098 678 566)

NAPOMENE:

Prisutni na izletu sudjeluju na vlastitu odgovornost te su dužni pridržavati se uputa vodiča. Preporuka je obući se slojevito i prikladno vremenskim uvjetima.

Solinski planinari na izlet pozivaju i svoje članove i planinare iz drugih Društava, ali i sve rekreativce, ljubitelje prirode kao i sve ljude dobre volje kojima nedostaje samo onaj jedan mali poticaj da krenu u planinarenje.

VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU! 

Planinarsko društvo Sv. Jure Solin nas poziva na 4. rođendan Društva koji će se obilježiti 25. i 26. listopada 2015. godine. Svi zainteresirani neka se na vrijeme jave kako bi se organizirali i organizirano otišli kod kolega.

images/Sv Jure Poziv.jpg

 

Template Design free joomla templates

park1940300
park2940300
park4940300
park5940300