Izleti

Uspon na Pločno i Vran sa kolegama iz Karlovca

images/Plocno_2408_10.jpgProšlog vikenda u našem kraju su boravili planinari iz Karlovca, točnije iz planinarskog društva ''Karlovačka zvijezda''. Mi, kao njihovi domaćini, smo se trudili da im boravak bude što ugodniji i da ih upoznamo sa ljepotama i znamenitostima PP Blidinje. Tako smo u dva dana ispenjali Pločno i Vran te smo ih proveli kroz PP Blidinje i pokazali im ljepote ovoga kraja. 

Opširnije...

Uspon na Pločno i Vran sa kolegama iz HPD MIV Varaždin

images/Varazdinci_17.JPGProšlog vikenda u našem kraju su boravili planinari iz 5 planinarskih društava u organizaciji HPD MIV iz Varaždina. Mi, kao njihovi domaćini, smo se trudili da im boravak bude što ugodniji i da ih upoznamo sa ljepotama i znamenitostima PP Blidinje. Tako smo u dva dana ispenjali Pločno i Vran te su još obišli Masnu Luku, nekropolu stećaka i  grob Dive Grabovčeve na Keđžari.

Kakvi su njihovi dojmovi i kako su se proveli pročitajte u njihovi izvješću ispod:

Opširnije...

Uspon na Čabulju - Velika Vlajna 1780 mnv - 14.04.2013

images/galerija/Cabulja _36.jpg

Kuda idu planinari za vikend? Naravno, u planinu, a ovaj put je odabrana naša hercegovačka planina Čabulja. Ali birali nismo mi, već planinarsko društvo  Sveti Jure iz Solina, čijih dvadesetak članova je došlo  k nama da ih vodimo na Čabulju.

Opširnije...

Dani PED ''Zavelim'' iz Roškog polja

images/Zavelim2013_15.JPG

Prošlog vikenda je PED Zavelim iz Roškog polja slavilo dan svog društva. Kao i svake godine do sada tako smo se i ove godine u velikom broju odazvali pozivu naših kolega i susjeda iz Roškog polja.

Opširnije...

Posjeta HPD-u Malačka povodom 16. obljetnice postojanja

images/kastela11.jpgOvoga vikenda (13.01.2013) planinari HPD “Malačka“ iz Donjih Kaštela proslavili su svoju obljetnicu, 16 godina postojanja društva. Tom prigodom smo se i zaputili put Kaštela da zajedno s njima proslavimo njihovu godišnjicu. Kao što je već poznato sa planinarima iz ovoga društva veže nas dugogodišnje prijateljstvo, kao i iznimno korektna i uspješna suradnja u organizacijama skupa u Masnoj Luci te uspona po Čvrsnici, Vranu, Zavelimu…

Opširnije...

park1940300
park2940300
park4940300
park5940300